Weg met mijn onzekerheid dankzij borstvergroting!

Al sinds de puberteit ben ik erg onzeker over mijn kleine borsten, dus mijn wens om ooit een borstvergroting te laten doen, was al vrij vroeg aanwezig. Na een aantal jaar hard werken bij mijn bijbaantjes en veel sparen, ging deze wens laatst eindelijk in vervulling!

Kan niet wachten tot het bikini-weer is!

Mijn wens wilde ik in vervulling laten gaan bij Kliniek Veldhoven, want ik had al veel goede verhalen gehoord over deze kliniek. Mijn tante had bijvoorbeeld hier al een facelift laten doen en het resultaat ziet er bij haar supermooi en natuurlijk uit! Verder heb ik ook veel goede ervaringen gelezen over borstvergrotingen bij Kliniek Veldhoven. Bij het consult heeft de chirurg ook het portfolio laten zien met foto’s van voor en na de borstvergroting. Na dit consult werd de afspraak ingepland waarop de operatie zou plaatsvinden en ik kon echt niet wachten! De ingreep zelf viel mee, al was ik van tevoren natuurlijk wel een beetje zenuwachtig. Deze zenuwen waren echter nergens voor nodig, want ik ben heel blij met het eindresultaat! Het herstel duurde natuurlijk wel een aantal weken, maar langzaam maar zeker verdwenen de zwellingen en de pijnscheuten. Mijn nieuwe borsten hebben een grote, mooie maar wel natuurlijke vorm gekregen en ik ben er zo blij mee dat ik wel kan huilen. Nu ben ik volledig hersteld en kan ik niet wachten tot het weer zomer is en ik in mijn bikini over het strand kan!