Schoonmaakbedrijf J&S Bedrijfsdiensten

J&S Bedrijfsdiensten in Eindhoven is een schoonmaakbedrijf dat hoofdzakelijk actief is in de zakelijke markt. Het bedrijf houdt zich bezig met het ‘normale’ schoonmaken van kantoren, maar biedt ook een aantal extra services aan. Naast het reguliere stofzuigen van de tapijten, het schoonmaken van de bureaus en het afvoeren van het afval uit de kantoren ontsnapt ook de buitenzijde van het gebouw niet aan de aandacht van het bedrijf. Eén van de services van het schoonmaakbedrijf is het maken van een gebouwbeheerplan voor de gevel. Door die volgens een uitgekiend plan te onderhouden blijft je bedrijfspand er prima verzorgd uitzien.

De rol van het schoonmaakbedrijf bij calamiteiten

De meeste schoonmaakbedrijven beperken zich tot de standaardwerkzaamheden zoals die in het schoonmaakcontract zijn vastgelegd. Bij J&S Bedrijfsdiensten is het schoonmaakbedrijf een stuk flexibeler. Als er bij een klant van het bedrijf een calamiteit is, zoals een bedrijfsongeluk, een brand of overstroming, zijn de medewerkers van het bedrijf bereid om de schade die hierdoor wordt veroorzaakt te herstellen. Het is zelfs voorgekomen dat de werknemers van het schoonmaakbedrijf in het weekeinde aan het werk gingen, zodat hun klant zijn bedrijf op maandag weer kon opstarten. Uit dit soort acties blijkt de meerwaarde van een schoonmaakcontract met J&S Bedrijfsdiensten.

Schoonmaakbedrijf in en om het gebouw

Door de verschillende services van J&S Bedrijfsdiensten is het uitgegroeid tot veel meer dan een schoonmaakbedrijf. Je kunt er ook terecht voor diensten als tuinonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, etc. Voor wie dat graag uit handen wil geven kan het bedrijf het volledige gebouwbeheer doen. Dan wordt op basis van gesprekken bepaald welke werkzaamheden nodig zijn om het gebouw in de gewenste conditie te houden. Als bedrijfsleiding heb je daar helemaal geen omkijken meer naar. Ontzorgen heeft door deze aanpak bij J&S bedrijfsdiensten een heel andere betekenis gekregen.