Prima werkkleding voor dames

Samen met mijn man heb ik een snackbar in Limburg, voor de acht dames die bij ons werken was ik op zoek naar goede werkkleding voor dames. Daarin ben ik op deze site en bij dit bedrijf, prima geslaagd. Ik vind het belangrijk om dit soort zaken met elkaar te doen. Goed voor de teamspirit. Dus met zijn negenen zaten we achter de laptop kleding uit te zoeken. En dan heb je natuurlijk ook negen meningen! Maar uiteindelijk waren we het met elkaar eens geworden. Wat ik zelf ook erg belangrijk vind is dat de kleding goed ademt. Het is hard werken voor de dames hier, zeker in het hoogseizoen als het terras ook open is, dan maken ze nogal wat meters. Van binnen naar buiten, met dienbladen. Ook de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten zijn soms heel groot. Daar moet je goede kleding voor hebben.

Uitstraling

Los van de kwaliteit van de kleding vind ik uitstraling erg belangrijk. De dames en hun kleding zijn het visitekaartje van onze snackbar. Dat is nu echt prima voor elkaar. Ik heb ze samen nog even op de foto gezet in hun nieuwe kleding. Trots waren ze. En ik ook!