Moderne keuken met kookeiland

moderne keuken met kookeiland

Met mijn wensenlijstje in het hoofd kwam ik bij i-kook terecht. Een moderne keuken met kookeiland stond al vast gezien de indeling van mijn huidige keuken. Niet iedereen heeft middenin de keuken al een afvoer zitten waar een afzuigkap onder kan. Maar dat ik op zo’n goed adres terecht zou komen kon ik niet voorzien. Een keukencoach die meedenkt met wat ik van een keuken eis.

moderne keuken met kookeiland

Echt modern

Het moest er niet alleen eigentijds uitzien, ik wilde het echt modern hebben. Niet omdat ik in alles het nieuwste van het nieuwste wil, maar omdat ik het functioneel wil. Keukens moeten praktisch zijn. En reken maar dat ik nu een handige keuken heb waar ik de meest heerlijke gerechten kan bereiden.

Keuken plaatsen

Door een tekort aan vrije tijd heb ik het laten plaatsen. De energiezuinige inbouwapparatuur heb ik ook bij i-kook aangeschaft. Het bedrijf i-kook heeft alles om een keuken compleet te maken. Geen onzinnige dingen die ik toch niet gebruik, enkel het praktische en het is nog degelijk ook. Dus mocht je graag een moderne keuken met kookeiland willen aanschaffen; bij i-kook zit je bij het juiste adres.