Tips

Met het gezin naar het Lalique museum

Het leek mij een erg leuk idee om samen met mijn gezin een bezoek te brengen aan een mooi museum. Ik ging daarom ook samen met mijn vrouw op het internet op zoek naar een museum bij ons in de buurt.

Terecht gekomen op de website van het Lalique museum

Toen we op het internet op zoek gingen naar een museum in Gelderland kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van het Lalique museum. De website van het museum is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook super veel informatie te vinden over de kunstwerken die het museum ten toon stelt. Ook biedt het museum verschillende arrangementen aan. Dit vonden wij erg interessant en we besloten na overleg om het luxe arrangement te nemen. Hier zit namelijk een lezing en een lunch bij inbegrepen.

Erg tevreden over het Lalique museum

De lezing was erg interessant en de lunch die we na afloop kregen was erg lekker. We besloten om ook nog een drankje te gaan drinken in de mooie binnenstad van de Hanzestad Doesburg. We hebben een erg leuke en leerzame dag gehad tijdens ons bezoek aan het Lalique museum