Matras en de ondergrond

matras 80x200

Een ondergrond bepaalt mede het comfort van een matras 80×200, een verkeerde ondergrond geeft niet het comfort wat je wens om goed te kunnen slapen. De combinatie van bed en matras maken het matras voor jouw een droommatras, dit zal je merken als je wakker wordt en je fit voelt om weer een nieuwe dag er tegenaan te gaan. Maar welke ondergronden zijn er dan mogelijk, en nog belangrijker welke eigenschappen geven ze. Met andere woorden welke ondergrond zorgt ervoor dat je comfortabel op je matras ligt.

matras 80x200

Een vlakke ondergrond

Wanneer je van een stevige ondergrond houdt tijdens het slapen met veel ondersteuning, is een vlakke ondergrond zoals bijvoorbeeld plaatmateriaal geschikt. Het matras 80×200 is geschikt voor deze ondergrond, de onderkant van het matras is er geschikt voor gemaakt. Wil je het matras lekker laten ventileren tijdens het slapen dan is een lattenbodem ook zeer geschikt, denk wel aan de afstand van de latten dat deze niet te groot is. Bij een boxspring zul je merken dat de druk wordt geabsorbeerd, hierdoor heb je een fijne en comfortabele ervaring tijdens het slapen.

matras 80x200

Het complete proces van onze matrassen

Meer dan vijftig jaar worden de matrassen van Perfecthomeshop al in eigen huis ontwikkeld. Omdat er materialen worden gebruikt die niet merkgebonden zijn drukt dit de prijs van een matras 80×200 enorm. De matrassen worden in ons eigen atelier vervaardigt, ook dit betekent dat de prijs omlaag kan voor de consument. Reclame maken is bij een goed product niet nodig, deze verkoopt zichzelf namelijk al. Er wordt direct geleverd vanuit het magazijn, dit betekent geen dure panden en showrooms waardoor de prijzen omhoog moeten.