Ervaring met fitness sportvoeding kopen via sportfood.nl.

Bij elke goede workout hoort goede fitness sportvoeding. Voor mij dan, tenminste. Maar de grote bak die ik een tijd geleden als kado had gekregen, was op. Ik dook het internet op om te zoeken naar een vervanger. Ik kwam de website sportfood.nl tegen. Na een paar reviews op te zoeken en kijken welk product ik wou, besloot ik om te bestellen. Ik kwam uit op de Raw Iron Professional Whey van 1000g met de smaak chocolade. Prijs was goed, dus ik dacht er niet heel lang over na.

Tevredenheid met mijn bestelling

Al snel na mijn bestelling kwam mijn pakketje binnen. Alles was mooi verpakt en niks was tijdens de bezorging beschadigd. Ik besloot om gelijk een shake te nemen. Ik hoopte dat de shake niet té vies zou zijn, maar dat bleek heel erg mee. Ik vond het zelfs lekker! Ook las ik later dat deze eiwit shake heel weinig vet bevat, dus dat was ook erg goed meegenomen. Al met al ben ik heel erg tevreden met mijn bestelling, en zal ik hier zeker vaker alles omtrent fitness sportvoeding bestellen.