Erg tevreden met glazen verrijdbaar windscherm

glazen windscherm verrijdbaar

glazen windscherm verrijdbaar

Ik wilde graag een stijlvol glazen windscherm verrijdbaar aanschaffen voor onze strandtent. Ik zit in het hogere segment qua horeca. Ik heb in de loop van de jaren een mooie tent opgebouwd waar klanten graag komen. Maar dit zijn wel klanten met een mening, met noten op hun zang. Ze willen best wel extra betalen voor een relaxte sfeer en mooie zaak maar dan moet het ook wel top zijn. Ook heb ik klanten die op het terras even wat meer privacy willen hebben. Dit glazen verrijdbare windscherm paste zo goed bij mijn wensen. Het glas zorgt ervoor dat je toch het gevoel hebt dat je samen op het terras zit maar toch privacy hebt. Hij is makkelijk te verrijden zodat ik hem ook zo kan verzetten en nieuwe afscheidingen kan maken. Of juist gezellig even geen afscheiding en iedereen bij elkaar, dat kan natuurlijk ook! Trouwens, die ik gekozen heb, daar kunnen ook nog planten in, dat vind ik zo gaaf, dat geeft zoveel sfeer en kleur!

Meerwaarde

Deze aankoop heeft zoveel meerwaarde voor mijn zaak. Het werkt super, is gemaakt van goed materiaal en het heeft stijl. Precies waar ik naar op zoek was. Helemaal top!