Een vaststellingsovereenkomst ontslagvergoeding tekenen

vaststellingsovereenkomst ontslagvergoeding

Een vaststellingsovereenkomst ontslagvergoeding moet je nooit zomaar ondertekenen. Veel bazen willen dit wel, maar misschien valt hier meer uit te halen, financieel, dan jij je voor mogelijk kan houden. Wanneer een baas heeft besloten om niet verder met jou in zee te gaan, moet er een contract getekend worden. Echter moeten wederzijdse partijen hiermee akkoord gaan. Vaak staan hier dingen in, waar een werknemer niet echt veel voordeel aan heeft en dan zal het jammer zijn als hier een handtekening voor akkoord onder wordt gezet. laat daarom altijd een expert naar dit contract kijken en neem er de tijd voor.

vaststellingsovereenkomst ontslagvergoeding

Nooit zomaar een vaststellingsovereenkomst ontslagvergoeding tekenen

Ook mijn werkgever had besloten om niet verder met mij in zee te gaan. In zijn ogen voldeed ik niet aan de gestelde eisen en het gevolg was dat ik ontslag kreeg. Nadat dit aan mij was toegezegd werd er een contract opgesteld. Hierin stonden bepaalde voorwaarden als ook de regeling voor de vergoeding van mijn ontslag. Omdat ik hier eerst even rustig doorheen wilde lezen heb ik niks getekend en maar goed ook.

Via ontslagvergoeding.nl heb ik contact opgenomen en heb hun dit contract laten lezen. Meteen kreeg ik al een paar punten door waarop ik zeker geen akkoord moest geven. Deze punten zijn aangepast en inmiddels is het contract getekend.