Een bezoek aan Museum More

LOGO-Museum-Lalique

We zijn super tevreden over ons bezoek aan Museum More. Mijn ouders zijn namelijk allebei erg grote liefhebbers van kunst en het leek ons een leuk idee om samen een bezoek te brengen  aan een kunstmuseum bij ons in de buurt.  

Zeer veel verschillende musea in Gelderland 

toen we op het internet op zoek gingen naar een kunstmuseum bij ons in de buurt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Museum More ons het meeste aan. De website van dit museum is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die ons allemaal erg aansprak. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden over het museum zelf en over de vele verschillende kunstwerken die het museum tentoonstelt. We vonden op het internet vervolgens ook erg veel positieve reviews van voorgaande klanten. Daarom besloten we ook om een bezoek aan dit museum te brengen. 

museum-arrangement

Een zeer leuke en leerzame dag gehad 

In het museum werden we erg vriendelijk ontvangen en rondgeleid. De kunstwerken die het museum tentoonstelt vonden we allemaal erg mooi en we hebben een erg leerzame en gezellige dag gehad met de geheel familie. Daarom zijn we ook erg tevreden over Museum More in Ruurlo en raden we dit museum aan iedereen aan die op zoek is naar een mooi museum in Gelderland.